top of page

DYRLÆGE CHARLOTTE JENVALL

Jeg har været dyrlæge i Slangerup gennem mere end 23 år og gør mig hver dag umage for at give både dyr og deres ejere en god og tryg oplevelse - også selvom det ikke altid er de bedste omstændigheder, der bringer jer til klinikken.

149893608_1593513097506738_1958679450032

Jeg sætter en ære i at passe på dyrene i klinikken og gør mit yderste for, at de kommer godt tilbage på benene efter en sygdom, bliver grundigt behandlet, så unødvendige sygdomme undgås eller kommer i dyrehimlen på den bedst tænkelige måde.

Jeg har selv glæden af at have både hunde og katte samt desuden heste privat, og derfor ved jeg hvor betydningsfulde kæledyr er.


På klinikken er dyrets velbefindende i centrum, men samtidig er det vigtigt, at processen også er overskuelig og tryg for dyreejeren. Derfor gør jeg meget ud af at tage godt imod både dyr og deres ejere og guide begge gennem et sygdomsforløb på en behagelig og professionel måde, hvor kompetent behandling går hånd i hånd med den personlige kontakt.

Værdier

  • Faglig ekspertise - 30 års erfaring, specialisering som fagdyrlæge kombineret med kurser om de nyeste og bedste behandlingsmetoder er fundamentet for mit arbejde. Problemer skal løses, og jeg sparrer gerne med dygtige speciale-kolleger.
     

  • Dyret kommer først - det allervigtigste er, at dyrene er trygge på klinikken og får den behandling, de har brug for - også når ejeren måske ikke lige har lagt mærke til dårlige tænder eller irriteret hud.
     

  • Tæt patientkontakt - man skal hellere ringe en gang for meget end en gang for lidt, og selvom klinikken ofte er travl, giver jeg mig god tid til at tale tingene igennem med mine kunder.

bottom of page